Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorJiménez Vives, Montserrat
dc.contributor.authorRomero, Agusti
dc.contributor.authorAguiló, Ingrid
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-02-11T14:08:20Z
dc.date.available2025-02-11T14:08:20Z
dc.date.issued2025-02-11
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3633
dc.description.abstractMoltes vegades quan mengem fora de casa tenim una digestió més pesada de l’habitual, que no tenim a casaca
dc.format.extent1ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrup Mónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2025, Febrer, ,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/digestibilitat-olis-utilitzem-cuinar-68159/ca
dc.titleLa digestibilitat dels olis que utilitzem per cuinarca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca
dc.contributor.groupPostcollitaca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir