Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorMelero Casas, Aitor
dc.contributor.authorArqué Moreno, Ezequiel
dc.contributor.authorsantolino, jordi
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.authorGalilea, Eduardo
dc.contributor.authorGalotta, María Florencia
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-04-28T08:30:27Z
dc.date.available2025-04-28T08:30:27Z
dc.date.issued2025-02-26
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3774
dc.description.abstractDesprés dels 3 primers any d’assaig hi ha un conjunt ampli de varietats que han mostrat bon comportament productiu en reg per aspersió, encapçalades per les varietats LZ MAX 01, RADIA, GEA, EMILIANA, CAMPERA, PR57Q53, AVIA, AMPURDAN, PR58N57, ALFAMED, VICTORIA entre d’altres. En el cultiu de l’alfals no ens podem fixar només en la producció d’un primer o segon any d’explotació, és un cultiu on la persistència és un factor clau, el tercer i un possible 4art any d’explotació determinaran el comportament productiu final de cada varietat.ca
dc.format.extent11ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2025, 108, Febrer,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2025/02/26/resultats-productius-de-lexperimentacio-en-varietats-dalfals/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats productius de l'experimentació en varietats d'alfalsca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir