Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorJiménez Vives, Montserrat
dc.contributor.authorRomero, Agusti
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-04-30T07:31:34Z
dc.date.available2025-04-30T07:31:34Z
dc.date.issued2025-04-08
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3787
dc.description.abstractUn cop envasat l'oli i dins el mercat, l’acidesa indicada a les etiquetes no té cap sentit pràctic per als consumidorsca
dc.format.extent1ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrup Mónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2025, Abril, , ,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/acidesa-oli-oliva-parametre-poca-utilitat-69934/ca
dc.titleL’acidesa de l’oli d’oliva, un paràmetre de poca utilitatca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix