Mostra el registre parcial de l'element
L’acidesa de l’oli d’oliva, un paràmetre de poca utilitat
| dc.contributor.author | Jiménez Vives, Montserrat | |
| dc.contributor.author | Romero, Agusti | |
| dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
| dc.date.accessioned | 2025-04-30T07:31:34Z | |
| dc.date.available | 2025-04-30T07:31:34Z | |
| dc.date.issued | 2025-04-08 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/3787 | |
| dc.description.abstract | Un cop envasat l'oli i dins el mercat, l’acidesa indicada a les etiquetes no té cap sentit pràctic per als consumidors | ca |
| dc.format.extent | 1 | ca |
| dc.language.iso | cat | ca |
| dc.publisher | Grup Món | ca |
| dc.relation.ispartof | VadeGust, 2025, Abril, , , | ca |
| dc.relation.uri | https://vadegust.cat/tot-olis/acidesa-oli-oliva-parametre-poca-utilitat-69934/ | ca |
| dc.title | L’acidesa de l’oli d’oliva, un paràmetre de poca utilitat | ca |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
| dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
| dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
| dc.embargo.terms | cap | ca |
| dc.subject.udc | 663/664 | ca |
| dc.contributor.group | Fructicultura | ca |
