Show simple item record

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributor.authorFrancesch Vidal, Amadeu
dc.contributor.authorGuerrero Asorey, Lluís
dc.contributor.authorÁlvarez del Castillo, Lorenzo
dc.contributor.otherIndústries Alimentàriescat
dc.contributor.otherProducció Animalcat
dc.date.accessioned2008-03-27T11:17:05Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:12:04Z
dc.date.available2008-03-27T11:17:05Z
dc.date.available2025-05-09T11:12:04Z
dc.date.created2007
dc.date.issued2008-02
dc.identifier.citationFrancesch, A.; Guerrero, L.; Álvarez, L. "Comparación organoléptica del pollo y capón del Prat con el pollo convencional". Selecciones Avícolas. Las Alternativas, núm 2 (feb 2008), p. 55-60ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4125
dc.format.extent6 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isospaca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 Internationalcat
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherPollastres -- Prat de Llobregat (Catalunya)ca
dc.subject.otherCarn de pollastreca
dc.subject.otherAliments -- Anàlisi sensorialca
dc.titleComparación organoléptica del pollo y capón del Prat con el pollo convencionalca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.contributor.groupQualitat i Tecnologia Alimentàriacat
dc.contributor.groupGenètica i Millora Animalcat


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint