Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributor.authorGarriga Turón, Margarita
dc.contributor.authorMartín Juárez, Belén
dc.contributor.authorBover Cid, Sara
dc.contributor.authorAymerich Calvet, Mª Teresa
dc.contributor.otherIndústries Alimentàriescat
dc.date.accessioned2007-10-31T11:48:37Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:12:04Z
dc.date.available2007-10-31T11:48:37Z
dc.date.available2025-05-09T11:12:04Z
dc.date.created2006
dc.date.issued2007-10-31T11:48:37Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4126
dc.description.abstractLa seguretat i qualitat dels aliments és actualment una de les majors preocupacions dels consumidors europeus i una prioritat política en Estats Units i Europa, a través del Programa Agenda 2000 i el Llibre Blanc de seguretat alimentària (2000). Aquest llibre blanc va indicar 3 prioritats: 1. Crear una Agència Europea dels Aliments, 2. Implementar un enfocament coherent de la granja a la taula en termes de legislació alimentària, 3. Establir el principi a partir del qual la responsabilitat clau de la seguretat alimentària recau en els operadors alimentaris. Els estats membres són els encarregats de vigilar i controlar a aquests productors i la Comissió Europea comprova l’eficiència dels Estats per a controlar-los (subsidiari). La legislació comunitària estableix els objectius de les normes d’higiene (en vigor des del 20 de maig del 2004) a través de l’ús d’un enfocament integrat de tota la cadena alimentària (des de la granja a la taula), per a garantir un alt nivell de protecció en termes de seguretat sanitària dels productes alimentosos. A Europa, els productes artesanals i/o tradicionals gaudeixen d’una posició privilegiada als ulls dels consumidors que demanden productes autèntics, de qualitat i d’origen garantit.cat
dc.format.extent32 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 Internationalcat
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherEmbotitsca
dc.subject.otherSeguretat alimentàriaca
dc.subject.otherHigiene dels alimentsca
dc.titleRecomanacions sobre pràctiques higièniques per embotits fermentats tradicionalsca
dc.title.alternativeGuia pràctica (Octubre 2006)ca
dc.title.alternativeProjecte: TRADISAUSAGE Nº QLJ1 CT2002-02240ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.contributor.groupFuncionalitat i Seguretat Alimentàriacat


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix