Mostrar el registro sencillo del ítem
Recomanacions sobre pràctiques higièniques per embotits fermentats tradicionals
| dc.contributor | IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries | |
| dc.contributor.author | Garriga Turón, Margarita | |
| dc.contributor.author | Martín Juárez, Belén | |
| dc.contributor.author | Bover Cid, Sara | |
| dc.contributor.author | Aymerich Calvet, Mª Teresa | |
| dc.contributor.other | Indústries Alimentàries | cat |
| dc.date.accessioned | 2007-10-31T11:48:37Z | |
| dc.date.accessioned | 2025-05-09T11:12:04Z | |
| dc.date.available | 2007-10-31T11:48:37Z | |
| dc.date.available | 2025-05-09T11:12:04Z | |
| dc.date.created | 2006 | |
| dc.date.issued | 2007-10-31T11:48:37Z | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/4126 | |
| dc.description.abstract | La seguretat i qualitat dels aliments és actualment una de les majors preocupacions dels consumidors europeus i una prioritat política en Estats Units i Europa, a través del Programa Agenda 2000 i el Llibre Blanc de seguretat alimentària (2000). Aquest llibre blanc va indicar 3 prioritats: 1. Crear una Agència Europea dels Aliments, 2. Implementar un enfocament coherent de la granja a la taula en termes de legislació alimentària, 3. Establir el principi a partir del qual la responsabilitat clau de la seguretat alimentària recau en els operadors alimentaris. Els estats membres són els encarregats de vigilar i controlar a aquests productors i la Comissió Europea comprova l’eficiència dels Estats per a controlar-los (subsidiari). La legislació comunitària estableix els objectius de les normes d’higiene (en vigor des del 20 de maig del 2004) a través de l’ús d’un enfocament integrat de tota la cadena alimentària (des de la granja a la taula), per a garantir un alt nivell de protecció en termes de seguretat sanitària dels productes alimentosos. A Europa, els productes artesanals i/o tradicionals gaudeixen d’una posició privilegiada als ulls dels consumidors que demanden productes autèntics, de qualitat i d’origen garantit. | cat |
| dc.format.extent | 32 p. | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language.iso | cat | ca |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International | cat |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/ | |
| dc.subject.other | Embotits | ca |
| dc.subject.other | Seguretat alimentària | ca |
| dc.subject.other | Higiene dels aliments | ca |
| dc.title | Recomanacions sobre pràctiques higièniques per embotits fermentats tradicionals | ca |
| dc.title.alternative | Guia pràctica (Octubre 2006) | ca |
| dc.title.alternative | Projecte: TRADISAUSAGE Nº QLJ1 CT2002-02240 | ca |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
| dc.contributor.group | Funcionalitat i Seguretat Alimentària | cat |

