Show simple item record

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributorSerra i Gironella, Joan
dc.contributor.authorFundació Mas Badia
dc.contributor.otherProducció Vegetalcat
dc.date.accessioned2007-11-08T09:17:50Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:13:20Z
dc.date.available2007-11-08T09:17:50Z
dc.date.available2025-05-09T11:13:20Z
dc.date.created2006-11
dc.date.issued2007-11-08T09:17:50Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4331
dc.description.abstract- Resultats de les noves varietats de pèsol proteaginós de primavera per a gra. - Característiques agronòmiques de les varietats de pèsol proteaginós de primavera. - Aspectes a considerar en l’elecció de les varietats de pèsol proteaginós.cat
dc.format.extent2 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 Internationalcat
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherPèsol proteaginósca
dc.titleFull Tècnic. Conreus Extensius. Comarques de Girona, núm. 4 (2006)ca
dc.title.alternativeResultats de les noves varietats de pèsol proteaginós de primaveraca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblescat


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint