Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributorFundació Mas Badia
dc.contributor.authorSalvia i Fuentes, Jordi
dc.contributor.authorSerra i Gironella, Joan
dc.contributor.otherProducció Vegetalcat
dc.date.accessioned2008-09-16T10:51:09Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:13:20Z
dc.date.available2008-09-16T10:51:09Z
dc.date.available2025-05-09T11:13:20Z
dc.date.created2008-04
dc.date.issued2008-09-16T10:51:09Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4333
dc.format.extent2 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 Internationalcat
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherBlat de moro -- Varietats -- Experimentacióca
dc.titleFull Tècnic. Conreus Extensius. Comarques de Girona, núm. 15 (2008)ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reportca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblescat


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix