Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributor.authorMelè i Grau, Enric
dc.contributor.authorMesseguer, Joaquima
dc.contributor.authorPalaudelmàs, Montserrat
dc.contributor.authorPeñas Civit, Gisela
dc.contributor.authorSalvia i Fuentes, Jordi
dc.contributor.authorSerra i Gironella, Joan
dc.contributor.otherProducció Vegetalcat
dc.date.accessioned2007-11-08T09:24:59Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:13:29Z
dc.date.available2007-11-08T09:24:59Z
dc.date.available2025-05-09T11:13:29Z
dc.date.created2006-02
dc.date.issued2007-11-08T09:24:59Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4352
dc.format.extent24 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 Internationalcat
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherCereals -- Conreu -- Investigacióca
dc.subject.otherBlat de moro -- Varietats -- Experimentacióca
dc.titleDossier Tècnic. Formació i assessorament al sector agroalimentari, Núm. 10ca
dc.title.alternativeVarietats de panísca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblescat
dc.contributor.groupGenòmica i Biotecnologiacat


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix