Show simple item record

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributor.authorCatalà, Mar
dc.contributor.authorPla Mayor, Eva
dc.contributor.authorTomàs Navarro, Núria
dc.contributor.otherProducció Vegetalcat
dc.date.accessioned2014-02-05T16:02:53Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:14:46Z
dc.date.available2014-02-05T16:02:53Z
dc.date.available2025-05-09T11:14:46Z
dc.date.created2014-01
dc.date.issued2014-01
dc.identifier.citationCatalà, M., et al. (2014) Sessions Formatives IRTA de les Millors Pràctiques de Cultiu de l'Arròs. Programa Orígens de Kellogg's
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4421
dc.format.extent48 p.
dc.language.isocat
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 3.0 International
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject.otherArròs -- Conreu
dc.subject.otherArròs -- Adobs
dc.titleSessions Formatives IRTA de les Millors Pràctiques de Cultiu de l'Arròs. Programa Orígens de Kellogg's
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.embargo.termscap
dc.subject.udc633
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblescat


Files in this item

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 3.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint