Listando JORNADES, SEMINARIS, CURSOS, ETC. por título
Mostrando ítems 1-20 de 94
-
39a Jornada Fructícola de Mas Badia 2024
(2024-02) -
Aspectes pràctics en estudis moleculars en aqüicultura
(2008-10-16)Diversos aspectos de la acuicultura pueden beneficiarse de las herramientas especializadas de la genética, desde el análisis de muestras de agua a estudios de la diversidad biológica de especies cultivadas ... -
Comportament agronòmic de portaempelts de pomera: resultats als 10 anys d’implantació
(2005-10-26)Estudi del comportament agronòmic de 18 portaempelts de pomera adaptables a les principals varietats conreades a Catalunya. -
Comportament agronòmic de portaempelts de presseguer: resultats als 10 anys d'implantació
(2005-10-26)Estudi del comportament agronòmic de 22 portaempelts de presseguer d’interès per les principals varietats conreades a Catalunya. -
El cop de sol en pomera: causes i control
(2004-10-27)En les condicions climàtiques del Sud d’Europa, el cop de sol és un dels factors que més incideixen en la reducció del percentatge de fruits de primera categoria, especialment en certes varietats com ... -
Criteris de collita per poma Gala i Golden: l’opinió del consumidor
(2006-10-25)Estudis de mercat indiquen que la millora de la qualitat de les pomes és un dels factors que més influència poden tenir per estimular la demana dels consumidors (Harker, 2001; Harker et al, 2003). En ... -
El cultiu de la col-i-flor a Catalunya
(2005-05-03) -
Cultivo de pimiento en invernadero. Influencia de la humedad ambiental y de la salinidad
(2004-04-26)El cultivo de pimiento se caracteriza por presentar una alta susceptibilidad a la necrosis apical (Blossom-end-rot, BER). El BER es una fisiopatía originada por una deficiencia de calcio durante el ... -
Desinfección de presas vivas con Ox-Aquaculture©
(2008-10-20) -
Estratègies per a l'increment del Russeting en pera Conference
(2005-10-26)La qualitat del fruit és un concepte multidisciplinari i complex de determinar amb claredat i precisió degut a que intervenen factors lligats a la varietat, al mercat, al consumidor final o factors de ...
