Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorPerich Prujà, Aina
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-11-03T16:59:50Z
dc.date.available2025-11-03T16:59:50Z
dc.date.issued2025-09-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4815
dc.description.abstractLes varietats amb un millor comportament productiu al litoral de Girona tant en l’assaig tractat com sense tractar amb fungicida han estat VALEROSO, RGT COPLAC, RGT BELLOTAC i LG RELAMPAGO amb cinc anys de dades. A la zona de l’interior de Girona s’han observat diferències significatives en producció amb sis anys, essent les varietats RGT COPLAC, VALEROSO, LG RELAMPAGO, VIVACIO i BIKINI les més productives. La varietat TRIMOUR ha estat la més sensible a cendrosa, mentre que VIVACIO i BONDADOSO ho han estat a rovell groc. BONDADOSO, RGT COPLAC i VIVACIO han obtingut els continguts en proteïna més elevats.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2025, 115, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2025/09/29/resultats-de-les-noves-varietats-de-triticale-5/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de triticaleca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix