Show simple item record

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorPerich Prujà, Aina
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-11-03T17:00:03Z
dc.date.available2025-11-03T17:00:03Z
dc.date.issued2025-09-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4816
dc.description.abstractEl nou material de sègol híbrid s’ha assajat a la zona dels secans frescals ubicada a la comarca d’Osona. En tres anys d’assaigs la varietat KWS TEODOR és la que ha mostrat els rendiments més elevats. La major sensibilitat a l’ajagut s’ha observat amb l’híbrid KWS RECEPTOR i el testimoni PETKUS.ca
dc.format.extent2ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2025, 115, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2025/09/29/resultats-de-les-noves-varietats-de-segol-hibrid-3/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de sègol híbridca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint