Show simple item record

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorPerich Prujà, Aina
dc.contributor.authorCunill, Berta
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-11-03T17:23:33Z
dc.date.available2025-11-03T17:23:33Z
dc.date.issued2025-10-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4820
dc.description.abstractS’ha observat un comportament diferent de les varietats en funció de la zona d’assaig. Al litoral de Girona han mostrat molt bon comportament productiu RGT MACARENO, RGT PISTOLO i LG ANCIA; amb tres anys de dades també LG BAROJA i ACUNA. Als regadius de Lleida les varietats més productives han estat CHAMBO i RGT TOCAYO i amb tres anys també LG REVENTON i ESPERADO, tot i que sense diferències significatives. Destaca la precocitat de LG ACORAZADO i LG TEMPERO, i l’alçada d’ALAMINOS. Els majors continguts en proteïna s’han observat amb ACA320, LG ACORAZADO i LG MASAYA, i són també les varietats que han mostrat una millor aptitud per a panificació.ca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2025, 116, Octubre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2025/10/29/resultats-de-les-noves-varietats-de-blat-tou-de-primavera-5/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de blat tou de primaveraca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint