Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorPerich Prujà, Aina
dc.contributor.authorCunill, Berta
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-11-03T17:24:02Z
dc.date.available2025-11-03T17:24:02Z
dc.date.issued2025-10-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4822
dc.description.abstractAls regadius de Lleida, els darrers vuit anys d’assajos, ASTRONAUTE, KAYANNE i MYTHIC han presentat una producció significativament més elevada que BAGOO, i amb quatre anys KAMELEON i GUINDA també s’han adaptat molt bé. Els darrers anys, a la zona del litoral de Girona no s’han obtingut bons resultats i els assajos s’han hagut de descartar. La varietat més alta ha estat BAGOO. Els majors continguts en proteïna s’han obtingut amb KARACTER i LG AURIS.ca
dc.format.extent3ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2025, 116, Octubre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2025/10/29/resultats-de-les-noves-varietats-de-pesol-proteaginos-de-primavera-5/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de pèsol proteaginós de primaveraca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir