Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorPerich Prujà, Aina
dc.contributor.authorCunill, Berta
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-11-17T10:39:48Z
dc.date.available2025-11-17T10:39:48Z
dc.date.issued2025-10-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4848
dc.description.abstractEnguany fa 4 anys que es va iniciar la xarxa de varietats comercials de favó. Durant aquest temps s’ha vist que AXEL, PROTHABON 101 i VINICIUS han mostrat un bon comportament productiu, sense diferències significatives entre elles, a les tres zones agroclimàtiques on s’han assajat (litoral de Girona, regadius de Lleida i secans frescals d’Artesa de Segre). La varietat hivernal AXEL és la que ha iniciat els tres casos la floració més tard i la que ha mostrat una mida del gra més petit.ca
dc.format.extent3ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2025, 116, Octubre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2025/10/29/primers-resultats-de-la-xarxa-de-noves-varietats-de-favo/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titlePrimers resultats de la xarxa de noves varietats de favóca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix