Search
Now showing items 1-8 of 8
Guia per al compostatge en granja de dejeccions ramaderes
(Generalitat de Catalunya. Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, 2022-12)
En un context actual en què els governs, les empreses, el sector agrari i la societat
en general posen cada cop més atenció a la sostenibilitat, sembla rellevant posar
èmfasi en aquelles actuacions ...
A pegada hídrica da produção de carne de bovino na Catalunha
(Vozdocampo, 2023-05)
Alternatives a la torba en producció ecològica de planter
(L'Era, Espai de Recursos Agroecològics, 2023-04-14)
Substituir la torba com a material de base dels substrats per a la producció ecològica de planter o per a cultiu en contenidor és un objectiu no només de la producció ecològica sinó de tota l’agricultura, ...
La huella hídrica de la producción de carne de vacuno en Cataluña
(Engormix, 2023-07-26)
A menudo oímos que se necesitan 15.000 litros de agua como promedios de producción de 1 Kg de carne de vacuno. Son exactamente esto, promedios mundiales que engloban diferentes sistemas de producción, ...
Què és l'agricultura sostenible?
(Ametller Origen, 2023-06)
Huella ambiental de carne y leche de vacuno: Manejo y emisiones
(Interempresas, 2024)
En un contexto en que el sector de la leche y la carne de vacuno estan siendo cuestionados
por su impacto ambiental, es vital medir, reducir y comunicar la huella ambiental de dichos
productos. En ...
La valorització de les dejeccions ramaderes i els residus orgànics
(Generalitat de Catalunya. Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, 2024-03)