Activa/desactiva la navegació
English
català
Castellà
català
English
català
Castellà
Connexió
Activa/desactiva la navegació
Visualitza element
Inici
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS
Visualitza element
Inici
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS
Visualitza element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Las legumbres como ingrediente potencial para el sector agroalimentario
Visualitza/Obre
Saperas_Legrumbres_2023.pdf (691.4Kb)
Autor/a
Saperas, Montse
Díez, Mikel
Martin-Gómez, Helena
Rivera, Ana
Ortiz, Jordi
Abadias, Maribel
Aguiló-Aguayo, Ingrid
Data de publicació
2023-09-20
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12327/2452
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Castellà
Matèries (CDU)
633 - Cultius i produccions
Pàgines
13
Publicat per
SPE 3
Publicat a
Biblioteca horticultura, 2023, , Septiembre,
Programa
Postcollita
Enllaç al document relacionat
https://www.bibliotecahorticultura.com/publicaciones/sostenibilidad/las-legumbres-como-ingrediente-potencial-para-el-sector-agroalimentario/
Mostra el registre complet de l'element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS
[278]
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element:
Creative Commons
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Cerca
Cerca al repositori
Aquesta col·lecció
Visualitza
Tot el repositori
Per comunitats i col·leccions
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
Aquesta col·lecció
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
El meu compte
Entra
Registre