Show simple item record

dc.contributor.authorRomero, Agusti
dc.contributor.authorGarcía-Pizarro, Ángel
dc.contributor.authorJiménez, Montserrat
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-11-23T12:14:19Z
dc.date.available2023-11-23T12:14:19Z
dc.date.issued2023-09-19
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2517
dc.description.abstractCuinar amb olis menys agressius en boca, de caràcter dolcenc i amb notes més suaus, pot suposar un canvi notable en el sabor de la nostra gastronomia futura.ca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrupMónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2023, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/olis-madurs-grans-oblidats-47669/ca
dc.titleEls olis madurs, els grans oblidatsca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint