Evaluation of ciguatoxins in seafood and the environment in Europe
Visualitza/Obre
Autor/a
Data de publicació
2021-05-19ISSN
2397-8325
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Anglès
Matèries (CDU)
574 - Ecologia general i biodiversitat
Pàgines
104
Publicat per
Wiley
Publicat a
EFSA Supporting Publications
Citació recomanada
Diogène, Jorge, Maria Rambla, Mònica Campàs, Margarita Fernández, Karl Andree, Angels Tudó, Maria Rey, et al. 2021.“Evaluation of Ciguatoxins in Seafood and the Environment in Europe.” EFSA Supporting Publications 18(5): 6648E. doi: 10.2903/sp.efsa.2021.en-6648
Número de l'acord de la subvenció
EFSA/ /GP-EFSA-AFSCO-2015-03/EU/Risk Characterization of Ciguatera Food Poisoning in Europe/EUROCIGUA
Programa
Aigües Marines i Continentals
Aqüicultura
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- ARTICLES CIENTÍFICS [3467]
Drets
Copyrigth© Institute for Research and Technology in Food and Agriculture (IRTA), Universidad de Las Palmas de Gran Canarias (ULPGC), Canary Health Service (Servicio Canario de la Salud, SCS), Instituto Português do Mar e da Atmosfera I.P (IPMA), State General Laboratory (SGL) / Ministry of Health, Aristotle University of Thessaloniki (AUT), 2021
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/


