Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSerra, Joan
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorRecacha, Judit
dc.contributor.authorFañé, Joan
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-10-19T11:39:49Z
dc.date.available2023-10-19T11:39:49Z
dc.date.issued2023-08-30
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2439
dc.description.abstractLa colza erúcica permet obtenir oli amb un alt contingut en àcid erúcic, aquest es pot utilitzar en determinats processos industrials. Actualment les colzes que es cultiven són del Tipus 00, aquestes proporcionen un gra amb un contingut molt baix en àcid erúcic i glucosinolats. Recentment, algunes empreses promouen el cultiu de la colza erúcica. Durant la campanya 2022-23 s’ha assajat dues varietats de colza erúciques RHODES i ROLLER, a Fornells de la Selva (el Gironès). S’ha observat que les dues varietats tenen una alçada elevada i produeixen un gra amb un gran contingut en greix en comparació amb les altres varietats convencionals.ca
dc.format.extent3ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2023/08/30/la-colza-amb-alt-contingut-en-acid-erucic-2/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleLa colza amb alt contingut en àcid erúcicca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix