Mostra el registre parcial de l'element
El tast sensorial dels aliments permet conèixer les seves característiques
dc.contributor.author | Jiménez, Montserrat | |
dc.contributor.author | Romero, Agustí | |
dc.contributor.author | Lipan, Leontina | |
dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T12:03:18Z | |
dc.date.available | 2023-11-23T12:03:18Z | |
dc.date.issued | 2023-05-09 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2514 | |
dc.description.abstract | Les característiques sensorials dels aliments poden ser visuals, aromàtiques, tàctils, sonores, i més complexes, com la sensació de frescor en boca, el caràcter ardent, la sensació irritativa, etc. | ca |
dc.format.extent | 6 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | GrupMón | ca |
dc.relation.ispartof | VadeGust, 2023, Maig, | ca |
dc.relation.uri | https://vadegust.cat/tot-olis/tast-sensorial-aliments-permet-coneixer-seves-caracteristiques-42332/ | ca |
dc.title | El tast sensorial dels aliments permet conèixer les seves característiques | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.udc | 663/664 | ca |
dc.contributor.group | Fructicultura | ca |