Show simple item record

dc.contributor.authorJiménez, Montserrat
dc.contributor.authorRomero, Agustí
dc.contributor.authorLipan, Leontina
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-11-23T12:03:18Z
dc.date.available2023-11-23T12:03:18Z
dc.date.issued2023-05-09
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2514
dc.description.abstractLes característiques sensorials dels aliments poden ser visuals, aromàtiques, tàctils, sonores, i més complexes, com la sensació de frescor en boca, el caràcter ardent, la sensació irritativa, etc.ca
dc.format.extent6ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrupMónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2023, Maig,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/tast-sensorial-aliments-permet-coneixer-seves-caracteristiques-42332/ca
dc.titleEl tast sensorial dels aliments permet conèixer les seves característiquesca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint