Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSerra, Miquel
dc.contributor.authorAletà, Neus
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-01-15T11:36:30Z
dc.date.available2024-01-15T11:36:30Z
dc.date.issued2023-06
dc.identifier.issn2696-5593ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2675
dc.description.abstractSens dubte, el pinyó és el fruit sec més valorat econòmicament parlant. A més, quan a l’etiqueta hi figura la paraula ‘nacional’, el preu és més car, però resulta que el pinyó també té unes característiques nutritives més interessants. A Catalunya, l’IRTA i Forestal Catalana estan potenciant el cultiu d’aquest fruit sec a partir de diferents programes que avaluen les seves possibilitats i també les dificultats que implica. Ara com ara, no hi ha cultiu ecològic ni a Catalunya ni a les Illes Balears, i en tot cas els pinyons són de zones certificades de recol·lecció silvestre.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherL'Era, Espai de Recursos Agroecològicsca
dc.relation.ispartofAgrocultura, 2023, 92, Juny, 34-37ca
dc.relation.urihttps://www.agrocultura.org/el-potencial-del-cultiu-del-pi-pinyer/ca
dc.titleEl potencial del cultiu del pi pinyerca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.terms3 mesosca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix