Importància de la varietat de blat de moro en la reducció del contingut en micotoxines del gra
Autor/a
Fecha de publicación
2024-01-30Resumen
La diferència en el contingut en micotoxines entre les varietats de blat de moro és notable i generalment influenciada per la resistència als atacs de barrinadors. La varietat que ha mostrat una contaminació més baixa en fumonisines ha estat LG31710YG. Per contra, els valors més alts s’han obtingut amb DKC6980, P1524Y, ZAPOTEK i IXABEL. També s’ha observat com les varietats transgèniques derivades del MON810 presenten continguts en fumonisines més baixos que les convencionals.
Tipo de documento
Artículo
Versión del documento
Versión publicada
Lengua
Català
Materias (CDU)
633 - Cultivos y producciones
Páginas
4
Publicado por
IRTA
Publicado en
Butlletí Extensius.cat, 2024, 95, Gener,
Program
Cultius Extensius Sostenibles
Enlace al documento relacionado
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/