| dc.contributor.author | SERRA GIRONELLA, JOAN | |
| dc.contributor.author | Betbesé, Josep Anton | |
| dc.contributor.author | Sayeras, Roser | |
| dc.contributor.author | Ribas, Eduard | |
| dc.contributor.author | Boix, Maria | |
| dc.contributor.author | López, Andrea | |
| dc.contributor.author | Recacha Borrell, Judit | |
| dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
| dc.date.accessioned | 2024-02-05T14:52:29Z | |
| dc.date.available | 2024-02-05T14:52:29Z | |
| dc.date.issued | 2024-01-30 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2793 | |
| dc.description.abstract | La diferència en el contingut en micotoxines entre les varietats de blat de moro és notable i generalment influenciada per la resistència als atacs de barrinadors. La varietat que ha mostrat una contaminació més baixa en fumonisines ha estat LG31710YG. Per contra, els valors més alts s’han obtingut amb DKC6980, P1524Y, ZAPOTEK i IXABEL. També s’ha observat com les varietats transgèniques derivades del MON810 presenten continguts en fumonisines més baixos que les convencionals. | ca |
| dc.format.extent | 4 | ca |
| dc.language.iso | cat | ca |
| dc.publisher | IRTA | ca |
| dc.relation.ispartof | Butlletí Extensius.cat, 2024, 95, Gener, | ca |
| dc.relation.uri | https://extensius.cat/2024/01/30/importancia-de-la-varietat-de-blat-de-moro-en-el-contingut-de-micotoxines-del-gra/ | ca |
| dc.rights | Attribution 4.0 International | ca |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
| dc.title | Importància de la varietat de blat de moro en la reducció del contingut en micotoxines del gra | ca |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
| dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
| dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
| dc.embargo.terms | cap | ca |
| dc.subject.udc | 633 | ca |
| dc.contributor.group | Cultius Extensius Sostenibles | ca |