Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSERRA GIRONELLA, JOAN
dc.contributor.authorBetbesé, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorLópez, Andrea
dc.contributor.authorRecacha Borrell, Judit
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-02-05T14:52:29Z
dc.date.available2024-02-05T14:52:29Z
dc.date.issued2024-01-30
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2793
dc.description.abstractLa diferència en el contingut en micotoxines entre les varietats de blat de moro és notable i generalment influenciada per la resistència als atacs de barrinadors. La varietat que ha mostrat una contaminació més baixa en fumonisines ha estat LG31710YG. Per contra, els valors més alts s’han obtingut amb DKC6980, P1524Y, ZAPOTEK i IXABEL. També s’ha observat com les varietats transgèniques derivades del MON810 presenten continguts en fumonisines més baixos que les convencionals.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 95, Gener,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/01/30/importancia-de-la-varietat-de-blat-de-moro-en-el-contingut-de-micotoxines-del-gra/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleImportància de la varietat de blat de moro en la reducció del contingut en micotoxines del graca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix