Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorJiménez Vives, Montserrat
dc.contributor.authorRomero, Agusti
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-07-10T15:56:02Z
dc.date.available2024-07-10T15:56:02Z
dc.date.issued2024-06-26
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3075
dc.description.abstractEls olis d’oliva verge extra tenen uns components antioxidants anomenats polifenols, que donen sabors amargs i picants que s’acumulen a la bocaca
dc.format.extent1ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrupMónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2024, Juny, ,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/nous-avencos-cuina-experimental-olis-irta-mas-bove-59623/ca
dc.titleNous avenços a la cuina experimental d’olis de l’IRTA Mas Bovéca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix