Show simple item record

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorHugues Vinyes, Joaquim
dc.contributor.authorSegarra Ruiz, Àngel
dc.contributor.authorSureda Planella, Carles
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-09-26T14:18:26Z
dc.date.available2024-09-26T14:18:26Z
dc.date.issued2024-09-25
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3308
dc.description.sponsorshipGrup operatiu ‘Producció sostenible de blat tou (Triticum aestivum L.) ecològic per l’elaboració de productes de panificació que aportin una major tolerància digestiva per part dels consumidors (BLATECOsalud)’. Operació 16.01.01 (Cooperació per la innovació) del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020.ca
dc.format.extent16ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofExtensius.cat. Guies, 2024, Setembre, ,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/wp-content/uploads/2024/09/Guia_Produccio-sostenible-blat-tou-en-ecologic.pdfca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleGuia per la producció sostenible de blat tou panificable en cultiu ecològicca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.relation.projectIDGC/PDR 2014-2020/ /CAT/Producció sostenible de blat tou (Triticum aestivum L.) ecològic per l’elaboració de productes de panificació que aportin una major tolerància digestiva per part dels consumidors/BLATECOsaludca
dc.relation.projectIDFEADER/ / /EU/ /ca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint