Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorAguiló, Ingrid
dc.contributor.authorOrtiz, Jordi
dc.contributor.authorAbadias, Maribel
dc.contributor.authorBarrera Gavira, José Manuel
dc.contributor.authorEcheverria, Gemma
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-12-17T11:14:29Z
dc.date.available2024-12-17T11:14:29Z
dc.date.issued2024-02
dc.identifier.issn0300-5755ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3469
dc.description.abstractLos investigadores han utilizado distintas tecnicas de procesado innovadoras,como la impresion 3D,la texturizacion o la impregnacion al vacioca
dc.format.extent26-29ca
dc.language.isospaca
dc.publisherEdiciones y Publicaciones Alimentariasca
dc.relation.ispartofAlimentaria, 2024, 550, Febrero, 26-29ca
dc.relation.urihttps://revistaalimentaria.es/industria/sostenibilidad/productos-de-valor-e-ideas-innovadoras-a-partir-de-excedentes-y-descartes-alimentariosca
dc.titleProductos de valor e ideas innovadoras a partir de excedentes y descartes alimentariosca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.terms6 mesosca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupPostcollitaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix