| dc.contributor | IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries | |
| dc.contributor.author | Gou, Pere | |
| dc.contributor.other | Indústries Alimentàries | cat |
| dc.date.accessioned | 2008-12-02T13:11:11Z | |
| dc.date.accessioned | 2025-05-09T11:12:09Z | |
| dc.date.available | 2008-12-02T13:11:11Z | |
| dc.date.available | 2025-05-09T11:12:09Z | |
| dc.date.created | 2008-10-10 | |
| dc.date.issued | 2008 | |
| dc.identifier.citation | Gou, P. 2008. "Estrategias para la reducción del contenido de sodio en productos cárnicos", 4º Congreso Nacional de la Carne, Lleida, 9 y 10 de octubre de 2008 | ca |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/4147 | |
| dc.format.extent | 8 p. | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language.iso | spa | ca |
| dc.relation.uri | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) | |
| dc.subject.other | Pernil | ca |
| dc.subject.other | Embotits | ca |
| dc.subject.other | sodi | ca |
| dc.title | Estrategias para la reducción del contenido de sodio en productos cárnicos | ca |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | ca |
| dc.contributor.group | Qualitat i Tecnologia Alimentària | cat |