Show simple item record

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributor.authorGou, Pere
dc.contributor.otherIndústries Alimentàriescat
dc.date.accessioned2008-12-02T13:11:11Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:12:09Z
dc.date.available2008-12-02T13:11:11Z
dc.date.available2025-05-09T11:12:09Z
dc.date.created2008-10-10
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationGou, P. 2008. "Estrategias para la reducción del contenido de sodio en productos cárnicos", 4º Congreso Nacional de la Carne, Lleida, 9 y 10 de octubre de 2008ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4147
dc.format.extent8 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isospaca
dc.relation.uriAquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
dc.subject.otherPernilca
dc.subject.otherEmbotitsca
dc.subject.othersodica
dc.titleEstrategias para la reducción del contenido de sodio en productos cárnicosca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectca
dc.contributor.groupQualitat i Tecnologia Alimentàriacat


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint