Mostra el registre parcial de l'element
L’oli d’oliva: més enllà del món dels sofregits
| dc.contributor.author | Jiménez Vives, Montserrat | |
| dc.contributor.author | Romero, Agusti | |
| dc.contributor.author | Aguiló-Aguayo, Ingrid | |
| dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
| dc.date.accessioned | 2025-06-09T15:04:14Z | |
| dc.date.available | 2025-06-09T15:04:14Z | |
| dc.date.issued | 2025-06-04 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/4573 | |
| dc.description.abstract | Durant la jornada que portava com a títol "Gastronomia 360º: ciència, tradició i futur al plat" es va posar en valor la transferència de coneixement des de la recerca cap al sector gastronòmic i agroalimentari | ca |
| dc.format.extent | 1 | ca |
| dc.language.iso | cat | ca |
| dc.publisher | Grup Món | ca |
| dc.relation.ispartof | VadeGust, 2025, Juny, , | ca |
| dc.relation.uri | https://vadegust.cat/tot-olis/oli-oliva-mes-enlla-mon-sofregits-71583/ | ca |
| dc.title | L’oli d’oliva: més enllà del món dels sofregits | ca |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
| dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
| dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
| dc.embargo.terms | cap | ca |
| dc.subject.udc | 663/664 | ca |
| dc.contributor.group | Fructicultura | ca |
| dc.contributor.group | Postcollita | ca |
