Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorJiménez Vives, Montserrat
dc.contributor.authorRomero, Agusti
dc.contributor.authorAguiló-Aguayo, Ingrid
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-06-09T15:04:14Z
dc.date.available2025-06-09T15:04:14Z
dc.date.issued2025-06-04
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4573
dc.description.abstractDurant la jornada que portava com a títol "Gastronomia 360º: ciència, tradició i futur al plat" es va posar en valor la transferència de coneixement des de la recerca cap al sector gastronòmic i agroalimentarica
dc.format.extent1ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrup Mónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2025, Juny, ,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/oli-oliva-mes-enlla-mon-sofregits-71583/ca
dc.titleL’oli d’oliva: més enllà del món dels sofregitsca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca
dc.contributor.groupPostcollitaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix