Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorJiménez Vives, Montserrat
dc.contributor.authorRomero, Agusti
dc.contributor.authorAguiló-Aguayo, Ingrid
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-06-09T15:04:14Z
dc.date.available2025-06-09T15:04:14Z
dc.date.issued2025-06-04
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4573
dc.description.abstractDurant la jornada que portava com a títol "Gastronomia 360º: ciència, tradició i futur al plat" es va posar en valor la transferència de coneixement des de la recerca cap al sector gastronòmic i agroalimentarica
dc.format.extent1ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrup Mónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2025, Juny, ,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/oli-oliva-mes-enlla-mon-sofregits-71583/ca
dc.titleL’oli d’oliva: més enllà del món dels sofregitsca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca
dc.contributor.groupPostcollitaca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir