Show simple item record

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorPerich Prujà, Aina
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-11-03T16:58:35Z
dc.date.available2025-11-03T16:58:35Z
dc.date.issued2025-09-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4813
dc.description.abstractLes darreres campanyes s’han assajat les noves varietats comercials de blat tou d’hivern a l’interior de Girona, als secans frescals i als secans semifrescals. Tot i que en general les seves produccions no han diferit de forma significativa, d’entre les varietats que s’han assajat un mínim de 4 anys es podria destacar uns bons rendiments en totes les zones d’ORLOGE, GANDUJA, LG RUFO i MARCOPOLO. També han mostrat uns bons rendiments FILON, PIBRAC, IDALGO, CHAMBO i LG FORTUNATO, entre altres.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2025, 115, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2025/09/29/resultats-de-les-noves-varietats-de-blat-tou-dhivern-5/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de blat tou d'hivernca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint