Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorPerich Prujà, Aina
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-11-03T16:58:35Z
dc.date.available2025-11-03T16:58:35Z
dc.date.issued2025-09-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4813
dc.description.abstractLes darreres campanyes s’han assajat les noves varietats comercials de blat tou d’hivern a l’interior de Girona, als secans frescals i als secans semifrescals. Tot i que en general les seves produccions no han diferit de forma significativa, d’entre les varietats que s’han assajat un mínim de 4 anys es podria destacar uns bons rendiments en totes les zones d’ORLOGE, GANDUJA, LG RUFO i MARCOPOLO. També han mostrat uns bons rendiments FILON, PIBRAC, IDALGO, CHAMBO i LG FORTUNATO, entre altres.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2025, 115, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2025/09/29/resultats-de-les-noves-varietats-de-blat-tou-dhivern-5/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de blat tou d'hivernca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir