Search
Now showing items 1-10 of 42
Olis aromatitzats: un aliment diferent que es regula segons una legislació diferent
(Grup Món, 2024-01-25)
Les denominacions d'Origen Protegides d'oli a Catalunya
(GrupMón, 2023-03-28)
La localització territorial de les varietats, juntament amb la diferència entre sòls i climatologia de cada zona, és el motiu que origina i justifica les cinc DOP catalanes.
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (y VII)
(Estrategias alimentarias, 2023-09)
El millor envàs per guardar l'oli verge extra a casa
(GrupMón, 2023-04-11)
El més habitual és que utilitzem els setrills, encara que no sigui el més recomanable.
La varietat 'Farga' a la cuina
(GrupMón, 2023-06-19)
És una de les varietats més antigues que tenim a Catalunya.
La varietat 'Arbequina' a la cuina
(GrupMón, 2023-05-23)
Constitueix la base de les DOP 'Siurana' i 'Les Garrigues', però és una varietat que s’ha estès per tot el món.
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (IV)
(Estrategias alimentarias, 2023-05)
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (II)
(Estrategias alimentarias, 2023-03)
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (III)
(Estrategias alimentarias, 2023-04)
La varietat 'Arbosana' a la cuina
(GrupMón, 2023-07-04)
És una varietat originària del municipi d’Arboç del Penedès, però que ja es pot trobar per tot el món.