Search
Now showing items 1-10 of 24
Les denominacions d'Origen Protegides d'oli a Catalunya
(GrupMón, 2023-03-28)
La localització territorial de les varietats, juntament amb la diferència entre sòls i climatologia de cada zona, és el motiu que origina i justifica les cinc DOP catalanes.
El millor envàs per guardar l'oli verge extra a casa
(GrupMón, 2023-04-11)
El més habitual és que utilitzem els setrills, encara que no sigui el més recomanable.
La varietat 'Farga' a la cuina
(GrupMón, 2023-06-19)
És una de les varietats més antigues que tenim a Catalunya.
La varietat 'Arbequina' a la cuina
(GrupMón, 2023-05-23)
Constitueix la base de les DOP 'Siurana' i 'Les Garrigues', però és una varietat que s’ha estès per tot el món.
La varietat 'Arbosana' a la cuina
(GrupMón, 2023-07-04)
És una varietat originària del municipi d’Arboç del Penedès, però que ja es pot trobar per tot el món.
La varietat 'Empeltre' a la cuina
(GrupMón, 2023-06-05)
És la varietat principal de les denominacions d’origen protegides (DOP) “Oli de Terra Alta” i “Aceite del Bajo.
La maduració de les olives: el procés
(GrupMón, 2023-11-03)
Els agricultors donen una gran importància al procés de maduració.
La biodiversidad Pallaresa de olivos
(Versys, 2023-04)
Durante centurias, la diversidad genética se ha mantenido ampliamente, pero la práctica
de la agricultura intensiva de los últimos años ha comportado la progresiva pérdida de
recursos genéticos. ...
Cocina experimental de aceites del IRTA: primeros resultados de comportamiento de variedades catalanas en diferentes aplicaciones culinarias
(Interempresas Media, 2023-04)
En Cataluna, el IRTA ha localizado y documentado hasta 90 variedades. Los estudios abarcan
des de temas botanicos, geneticos, agronomicos, de calidad del aceite hasta estudios de
caracterizacion de ...
L’oli verge extra a la cuina: un tema molt complex
(GrupMón, 2023-01-16)