Mostra el registre parcial de l'element
El disseny experimental quan es treballa en la cuina d'olis IRTA
dc.contributor.author | Jiménez, Montserrat | |
dc.contributor.author | Romero, Agusti | |
dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T17:58:11Z | |
dc.date.available | 2023-11-22T17:58:11Z | |
dc.date.issued | 2023-04-25 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2507 | |
dc.description.abstract | L’oli de cuinar té la mateixa importància que la resta d’ingredients a l'hora d'elaborar un plat. | ca |
dc.format.extent | 5 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | GrupMón | ca |
dc.relation.ispartof | VadeGust, 2023, Abril, | ca |
dc.relation.uri | https://vadegust.cat/tot-olis/disseny-experimental-quan-es-treballa-cuina-olis-irta-41642/ | ca |
dc.title | El disseny experimental quan es treballa en la cuina d'olis IRTA | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.udc | 663/664 | ca |
dc.contributor.group | Fructicultura | ca |