El potencial del cultiu del pi pinyer
Visualitza/Obre
Data de publicació
2023-06ISSN
2696-5593
Resum
Sens dubte, el pinyó és el fruit sec més valorat econòmicament parlant. A
més, quan a l’etiqueta hi figura la paraula ‘nacional’, el preu és més car, però
resulta que el pinyó també té unes característiques nutritives més interessants. A Catalunya, l’IRTA i Forestal Catalana estan potenciant el cultiu
d’aquest fruit sec a partir de diferents programes que avaluen les seves possibilitats i també les dificultats que implica. Ara com ara, no hi ha cultiu ecològic ni a Catalunya ni a les Illes Balears, i en tot cas els pinyons són de zones
certificades de recol·lecció silvestre.
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Català
Matèries (CDU)
633 - Cultius i produccions
Pàgines
4
Publicat per
L'Era, Espai de Recursos Agroecològics
Publicat a
Agrocultura, 2023, 92, Juny, 34-37
Programa
Fructicultura