Show simple item record

dc.contributor.authorSerra, Miquel
dc.contributor.authorAletà, Neus
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-01-15T11:36:30Z
dc.date.available2024-01-15T11:36:30Z
dc.date.issued2023-06
dc.identifier.issn2696-5593ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2675
dc.description.abstractSens dubte, el pinyó és el fruit sec més valorat econòmicament parlant. A més, quan a l’etiqueta hi figura la paraula ‘nacional’, el preu és més car, però resulta que el pinyó també té unes característiques nutritives més interessants. A Catalunya, l’IRTA i Forestal Catalana estan potenciant el cultiu d’aquest fruit sec a partir de diferents programes que avaluen les seves possibilitats i també les dificultats que implica. Ara com ara, no hi ha cultiu ecològic ni a Catalunya ni a les Illes Balears, i en tot cas els pinyons són de zones certificades de recol·lecció silvestre.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherL'Era, Espai de Recursos Agroecològicsca
dc.relation.ispartofAgrocultura, 2023, 92, Juny, 34-37ca
dc.relation.urihttps://www.agrocultura.org/el-potencial-del-cultiu-del-pi-pinyer/ca
dc.titleEl potencial del cultiu del pi pinyerca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.terms3 mesosca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint