Mostrar el registro sencillo del ítem
El potencial del cultiu del pi pinyer
dc.contributor.author | Serra, Miquel | |
dc.contributor.author | Aletà, Neus | |
dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
dc.date.accessioned | 2024-01-15T11:36:30Z | |
dc.date.available | 2024-01-15T11:36:30Z | |
dc.date.issued | 2023-06 | |
dc.identifier.issn | 2696-5593 | ca |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2675 | |
dc.description.abstract | Sens dubte, el pinyó és el fruit sec més valorat econòmicament parlant. A més, quan a l’etiqueta hi figura la paraula ‘nacional’, el preu és més car, però resulta que el pinyó també té unes característiques nutritives més interessants. A Catalunya, l’IRTA i Forestal Catalana estan potenciant el cultiu d’aquest fruit sec a partir de diferents programes que avaluen les seves possibilitats i també les dificultats que implica. Ara com ara, no hi ha cultiu ecològic ni a Catalunya ni a les Illes Balears, i en tot cas els pinyons són de zones certificades de recol·lecció silvestre. | ca |
dc.format.extent | 4 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | L'Era, Espai de Recursos Agroecològics | ca |
dc.relation.ispartof | Agrocultura, 2023, 92, Juny, 34-37 | ca |
dc.relation.uri | https://www.agrocultura.org/el-potencial-del-cultiu-del-pi-pinyer/ | ca |
dc.title | El potencial del cultiu del pi pinyer | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | 3 mesos | ca |
dc.subject.udc | 633 | ca |
dc.contributor.group | Fructicultura | ca |