Gestió de l'aigua en fruiters en temps d'escassetat
Ver/Abrir
Fecha de publicación
2023-12ISSN
2696-5593
Resumen
L’aigua és un recurs limitat a Catalunya i és essencial per a la producció d’aliments. La gestió
eficient de l’aigua és clau per a poder satisfer les necessitats actuals i futures, on el principal
repte consistirà en produir més aliments amb menys aigua. En aquest article, experts en aquesta
qüestio ens parlen de tecnologies que ens poden ajudar a calcular el reg adequat i a prendre
mesures culturals que redueixin les necessitats dels arbres.
Tipo de documento
Artículo
Versión del documento
Versión publicada
Lengua
Catalán
Materias (CDU)
631 - Agricultura. Agronomía. Maquinaria agrícola. Suelos. Edafología agrícola
Páginas
3
Publicado por
L’Era, Espai de Recursos Agroecològics
Publicado en
Agrocultura, 2023, 94, Desembre, 21-23
Program
Ús Eficient de l'Aigua en Agricultura