Effects of Agronomical Practices on Crop Quality and Sensory Profile
Visualitza/Obre
Data de publicació
2024-05-21ISSN
2073-4395
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
English
Matèries (CDU)
633 - Cultius i produccions
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Pàgines
5
Publicat per
MDPI
Publicat a
Agronomy
Citació
Lipan, Leontina, and Agustí Romero. 2024. “Effects of Agronomical Practices on Crop Quality and Sensory Profile.” Agronomy 14 (6): 1087. doi: 10.3390/agronomy14061087
Programa
Fructicultura
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- ARTICLES CIENTÍFICS [2651]
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/