Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributor.authorGarriga Turón, Margarita
dc.contributor.authorFadda, Silvina
dc.contributor.authorAymerich Calvet, Mª Teresa
dc.contributor.otherIndústries Alimentàriescat
dc.date.accessioned2007-11-22T09:34:55Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:12:06Z
dc.date.available2007-11-22T09:34:55Z
dc.date.available2025-05-09T11:12:06Z
dc.date.created2006
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationGarriga, M.; Fadda, S.; Aymerich, M.T. "Perfil de la microbiota en equipamiento de empresas tradicionales de embutidos crudo-curados". EUROCARNE, núm. 149 (2006), p. 1-6ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4135
dc.description.abstractLas autoras de este artículo han elaborado un trabajo para caracterizar la microbiota tecnológica, deteriorante y patógena en el equipamiento principal de las fábricas de embutidos tradicionales representativas del sector cárnico en Cataluña.cat
dc.format.extent6 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isospaca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 Internationalcat
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherEmbotits -- Microbiologiaca
dc.subject.otherEmbotits -- Elaboracióca
dc.subject.otherEmbotits -- Indústria i comerçca
dc.subject.otherEmbotits -- Catalunyaca
dc.titlePerfil de la microbiota en equipamiento de empresas tradicionales de embutidos crudo-curadosca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.contributor.groupFuncionalitat i Seguretat Alimentàriacat


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix