Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributor.authorRodríguez-Alcalá, L. M.
dc.contributor.authorFelipe Cuyàs, Xavier
dc.contributor.authorNoriega, L.
dc.contributor.authorMárquez-Ruiz, G.
dc.contributor.authorJuárez, M.
dc.contributor.authorFontecha, J.
dc.contributor.otherIndústries Alimentàriescat
dc.date.accessioned2009-07-17T11:23:32Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:12:08Z
dc.date.available2009-07-17T11:23:32Z
dc.date.available2025-05-09T11:12:08Z
dc.date.created2008
dc.date.issued2008-11
dc.identifier.citationRodríguez-Alcalá, L.M. et al. (2008).Influence of HP process at industrial scale on lipid fraction of whole milk and infant formula. Innovative Applications of Non-thermal Technologies in Foods: Technology, Safety, Health and Consumer Acceptability. Madrid, Noviembre 2008ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4144
dc.format.extent1 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoengca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherLlet cruaca
dc.subject.otherÀcids grassosca
dc.titleInfluence of HP process at industrial scale on lipid fraction of whole milk and infant formulaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectca
dc.contributor.groupQualitat i Tecnologia Alimentàriacat


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix