Show simple item record

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributorEspanya. Ministerio de Educación y Ciencia. Dirección General de Investigación
dc.contributor.authorVelarde Calvo, Antonio
dc.contributor.otherProducció Animalcat
dc.date.accessioned2007-11-13T08:31:16Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:12:10Z
dc.date.available2007-11-13T08:31:16Z
dc.date.available2025-05-09T11:12:10Z
dc.date.created2004-11-05
dc.date.issued2007-11-13T08:31:16Z
dc.identifier.otherAGL2000-0366-C02-01
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4152
dc.format.extent10 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isospaca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 Internationalcat
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherBenestar animalca
dc.subject.otherCarn de porc -- Anàlisica
dc.titleOptimización de la calidad de la canal y de la carne en el aturdimiento de cerdos y corderos con dióxido de carbonoca
dc.title.alternativeProyecto de investigación y desarrollo tecnológicoca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reportca
dc.contributor.groupBenestar Animalcat


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint