Show simple item record

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributor.authorCatalà, Mar
dc.contributor.otherProducció Vegetalcat
dc.date.accessioned2007-11-06T09:02:59Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:13:47Z
dc.date.available2007-11-06T09:02:59Z
dc.date.available2025-05-09T11:13:47Z
dc.date.created2006
dc.date.issued2007-11-06T09:02:59Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4390
dc.description.abstractDes de 1988 l’IRTA a la seu de l’EEE està portant a terme els assajos de registre d’avaluació agronòmica de les noves varietats d’arròs a Catalunya. Per a que una nova varietat d’arròs quedi enregistrada ha de ser assajada al menys durant dos anys, al final dels quals una Comissió Avaluadora decidirà si la varietat en qüestió pot quedar enregistrada. La varietat serà objecte d’estudi per part de la Comissió un cop sigui superat l’assaig d’identificació varietal.cat
dc.format.extent13 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 Internationalcat
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherArròs -- Varietatsca
dc.subject.otherArròs -- Experimentacióca
dc.titleAssaig valoració agronòmica de varietats d'arròsca
dc.title.alternativeCampanya 2006ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reportca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblescat


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint