Show simple item record

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributorInstituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya). Subdirección General de Prospectiva y Coordinación de Programas
dc.contributor.authorLloveras Vilamanyà, Jaume
dc.contributor.otherProducció Vegetalcat
dc.date.accessioned2007-11-08T11:43:44Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:13:49Z
dc.date.available2007-11-08T11:43:44Z
dc.date.available2025-05-09T11:13:49Z
dc.date.created2001
dc.date.issued2007-11-08T11:43:44Z
dc.identifier.otherSC98-043-C2-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4395
dc.format.extent24 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isospaca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 Internationalcat
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherAlfals -- Conreu i milloraca
dc.titleTécnicas de cultivo y manejo de la alfalfa para la mejora de la calidadca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reportca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblescat


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint