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MICINN/Programa Estatal de promoción del talento y su empleabilidad en I+D+I/FJC2021-047105-I/ES/ / (2)
MICINN/Programa Nacional de Proyectos de Investigación Fundamental/AGL2010-21578-C03-01/ES/EFECTO DEL SESGO COGNITIVO SOBRE EL BIENESTAR ANIMAL Y LA CALIDAD DEL PRODUCTO FINAL EN PORCINO/ (2)
SANCO/Health and Consumer Protection/2013-G3-SI2.649393/ES/Study on education and information activities on animal welfare/EDUCAWEL (2)
CDTI/ /IDI-2004-693/ES/ / (1)
EC/FP6/36245/EU/Improving the quality of pork and pork products for the consumer: Development of an innovative, integrated, and sustainable food production chain of high quality pork products matching consumer demand/Q-PORKCHAINS (1)
EC/FP6/506508/EU/Integration of animal welfare in the food quality chain: from public concern to improved welfare and transparent quality/WELFARE QUALITY (1)
EC/H2020/633531/EU/Adapting the feed, the animal and the feeding techniques to improve the efficiency and sustainability of monogastric livestock production systems/Feed-a-Gene (1)
EC/H2020/817998/EU/The regulatory GENomE of SWine and CHicken: functional annotation during development/GENE-SWitCH (1)
EC/LIFE/LIFE18 ENV-IT-000200/EU/Smart computing system to monitor and abate the indoor concentrations of NH3, CH4 and PM in pig farms/Life-MEGA (1)
INIA/Programa Estatal de I+D+I orientada a los retos de la Sociedad/RTA2013-00090-C02-02/ES/Estrategias alimentarias y de manejo para reducir los efectos del estrés térmico en caracteres productivos, de calidad de carne y de bienestar en el porcino criado en España/ (1)
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