Browsing PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT by Title
Now showing items 33-52 of 284
-
Canvi climàtic i transformacions rurals
(Qüestions de vida cristiana, 2023, 275, Abril, 97-106, 2023-04) -
El canvi climàtic redueix la intensitat de la tramuntana a l’Empordà
(VadeVi, 2024, Gener, ,, 2024-01-15) -
Catalunya és OLTB. Primera fita d’una cursa de fons
(CReSA & the City, 2023, febrer, ,, 2023-02-03) -
Catalunya, present en el primer curs internacional de ciència i gastronomia
(2023-07-31)La ciutat italiana de Parma ha acollit aquest curs organitzat pel Science and Cooking World Congress Barcelona -
Cendrosa del blat tou
(2023-08-31) -
Cepas virulentas de PRRSV en España. Origen, variabilidad e impacto clínico
(Suis, 2023, 195, Marzo, 8-15, 2023-03)Una de las principales características del virus del PRRS (PRRSV) es su elevada variabilidad genética. Dicha variabilidad supone una perpetua expansión que facilita la aparición continua de nuevas ... -
Circovirosis porcina: vacunación para su control y prevención
(Ganadería, 2023,146, Julio-Agosto, 38-43, 2023-07) -
Circovirus porcino 2: ¿a quién y cuándo vacunar y cómo lo puedo monitorizar?
(Suis, 2023, 203, Diciembre, 14-19, 2023-12)Circovirus porcino 2 (PCV-2) es uno de los patógenos más relevantes que afecta a los cerdos a nivel mundial, dando lugar a varias patologías que se pueden prevenir mediante el uso de vacunas. ... -
Circovirus porcino 2: ¿a quién y cuándo vacunar y cómo lo puedo monitorizar?
(Portal Veterinaria, 2023, Diciembre, ,, 2023-12-29)Circovirus porcino 2 (PCV-2) es uno de los patógenos más relevantes que afecta a los cerdos a nivel mundial, dando lugar a varias patologías que se pueden prevenir mediante el uso de vacunas. ... -
Classement des carcasses pour la durabilité de la filière viande bovine et ovine. Partie II
(Viandes & Produits Carnés, 2023, Novembre,, 2023-11-29) -
Cocina experimental de aceites del IRTA: primeros resultados de comportamiento de variedades catalanas en diferentes aplicaciones culinarias
(Almazaras, 2023, 31, 2, 46-52, 2023-04)En Cataluna, el IRTA ha localizado y documentado hasta 90 variedades. Los estudios abarcan des de temas botanicos, geneticos, agronomicos, de calidad del aceite hasta estudios de caracterizacion de ... -
La colza amb alt contingut en àcid erúcic
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,, 2023-08-30)La colza erúcica permet obtenir oli amb un alt contingut en àcid erúcic, aquest es pot utilitzar en determinats processos industrials. Actualment les colzes que es cultiven són del Tipus 00, aquestes ... -
Colza de invierno (Brassica napus L.): Resultados productivos y agronómicos de las nuevas variedades en las campañas 2020 a 2022
(Grandes cultivos, 2023, Noviembre, ,, 2023-11-13) -
Colza de invierno (Brassica napus L.): Resultados productivos y agronómicos de las nuevas variedades en las campañas 2020 a 2022
(Tierras. Agricultura, 2023, 322, , 72-82, 2023) -
Com millorar l'eficiència del reg en blat de moro en el context de sequera actual
(Butlletí Extensius.cat, 2024, 96, Febrer,, 2024-02-28)La disponibilitat d’aigua en el cultiu de blat de moro pot condicionar la seva productivitat. Amb un reg eficient podem optimitzar el potencial productiu a l’hora que gestionem eficientment aquest recurs ... -
Com millorar la salut dels garrins a través de les mares
(CReSA & the City, 2023, març, ,, 2023-03-02) -
Comentaris viruslents: Virus Nipah, algunes notes sobre bioseguretat i biocontenció
(CReSA & the City, 2023, octubre, ,, 2023-10-02) -
El complicat món dels olis comestibles envasats: tipus i diferències
(VadeGust, 2023, Gener,, 2023-01-31)El món dels olis comestibles envasats és realment complicat i poc transparent. -
Control automatitzat del reg i la fertirrigació, a través de la interoperabilitat entre sistemes facilitada per l'IoT
(Dossier Tècnic, 2023, 121, Març, 14-17, 2023-03) -
El control biològic en els cultius hortícoles a Catalunya
(Dossier Tècnic, 2023, 122, Juny, 3-10, 2023-06)